Tuesday, November 18, 2008

Pukul 4.00 pagi...


minggu ni dah 2 3 hari amann asyik bangun pada pukul 4 pagi...huhu...letih mama ngan baba... mb coz amann demam kot...hem...
and 2 3 menjak ni jugakla amann dah pandai tak nak pakai baju bila nak tidor...nak kata panas, baba ngan mama tidor berselubung kesejukan...tapi amann sampai basah2 kepala kepanasan,... pelik anak mama yang sorang ni...
yang bestnye bila dia bangun, tersengeh2 cam kerang busuk...pastu boleh plak nak ajak main...nasib baik la dia berjaga sekejab je...kul 4.30 - 5.00am dia dah start week balik...n pastu nenen jab...titon...
apa yang pasti nye...mama bangun pagi cam ayam berak kapor...ngantook seh...huuhu...ni la dugaan dan cabaran seorang ibu di waktu org sedang nyenyak tidor...

2 comments:

duapulolapansen said...

ish..booi nya amann la ni...mama dia bg mkn cukup sungguh

iNtan+kHairy=AmaNN said...

hehe..mama yg kering la nih...