Wednesday, November 26, 2008

.e.d.i.t.i.n.g.

hem...4 this week tak sempat nak meng upload gambar n news...
sebok satu hal, satu hal lagi sebok dok mengadjust desktop blog aku ni bagi nampak meriah skit...
credit for kak yana yang banyak bantu aku add html utnk nafnang n chating box...huhu..
tapi tah macammana p gatai tangan dok ubah ubah...lastly chating box tu hilang...
huwaaa....kak yana..please help me again...so sorry byk susah kan u...
hehe...ni pun aku balik lambat coz nak siapkan setting menda alah blog ni....
haha...tak de keje cari keje...tapi aku syonok dapat created this blog...
kira cam diary cyber la...ok...nak balik dah lambat...
to be continue................

2 comments:

duapulolapansen said...

ooo...gatai tangan nuuu...babab sat ni...nanti na..cek exhausted tahap gaban ni..asik tekejan2 p sana sini..

iNtan+kHairy=AmaNN said...

HEHE...tak pe..take ur time...bebila la u free pun..hehe..bila la nak dapat jumpa kan...?