Monday, December 1, 2008

::what happen last weekend::[part 1]


weekend yg lepas agak pack...jenuh gak nak mengarang nih...haha..
ok lets story...

on saturday (29 nov 2008)

pagi baba keje cam biasa...abah nak datang hari ni nak amik amirul & amir(nephew) yg dh berkampung kat sini hampir 2 minggu...ya allah tak laratnya nak layan budak2 ni..nakal nauzubillah...sampai adik aku tak sanggup dah nak jaga dorang ni...lastly we all desite hantar dorg balik, + angah pun dah nak start keje dah isnin ni. so terpaksa la we all suh abah amik...pagi lagi abah dah call dlm pukul 7.30am...dah naik bas katanya..means dlm 10.30am dah sampai kl...baba plak balik kul 3pm, so aku terpaksa la pick up abah kat pudu...tapi kul 9.00 aku masih begolek kat atas katil...amann pun lambat bangun hari ni...tetau je mama dia cuti hari ni..hehe...pukul 10.45am baru gerak dari mutiara ke pudu...lepas amik abah aku balik umah dulu, sian abah penat...aku masak ngan ita...bagi dorang ni makan dulu, nak mkn kat luar almaklumlah makcik tak gaji lagi kan...dalam pukul 4pm, we all bersiap n hantar abah balik ke pudu...abah tak leh stay coz esok ada kursus buat mee katanya under FELDA. ok takpe...sampai pudu tiket abah ada pukul 6pm paling awal...sementara menunggu waktu tiba kami pun bersidai le kat tepi jalan tu...ada about an hour lagi...sian plak nak tinggalkan abah camtu je...then borak2 dulu.... sementara nak tunggu waktu nya...5.30pm abah suh ktorg balik...dia pun nak naik dah...takut terlepas bas...bas ni bukan boleh aci...

apa jadi lepas tu..? to be continue...............

No comments: